Politica de confidentialitate

CSNIDAN.RO va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

In conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din Website.

CSNIDAN.RO respecta viata privata a clientilor si vizitatorilor si se obliga sa protejeze datele personale ale acestora. Prezenta Politica de Confidentialitate are in vedere website-ul www.CSNIDAN.ro (denumite in mod colectiv “Website”). Politica noastra se bazeaza pe Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) pentru protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Ultima actualizare: 05 2020

I. Informatii generale

1. Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale proprietarului website-ului CSNIDAN.RO, in calitate de operator de date. Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii Website-ului CSNIDAN.RO.

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

 1. Ca vizitator al Website-ului, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii Website-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

III. Scopurile si temeiurile prelucrarii

 1. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
  - In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a Website-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe Website.
  - Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al proprietarului CSNIDAN.RO de a imbunatati permanent experienta clientilor pe Website. Furnizarea datelor dumneavoastra este voluntara.
 2. Ca vizitator al Website-ului, CSNIDAN.RO prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
  • Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de CSNIDAN.RO, prin intermediul Website-ului. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
  • Va puteti exprima consimtamântul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul de contact disponibil pe Website. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti solicita expres acest lucru.
  • Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamântului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

 1. Ca principiu, proprietarul CSNIDAN.RO va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

 1. Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, proprietarul CSNIDAN.RO poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina CSNIDAN.RO in desfasurarea activitatii prin intermediul Website-ului (de exemplu furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
  • Pentru administrarea Website-ului;
  • Pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea Website-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
  • Pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
  • Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

 1. Datele cu caracter personal furnizate catre CSNIDAN.RO pot fi transferate in afara României, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiati

 1. In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
  • Dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre CSNIDAN.RO, conform celor descrise in prezentul document;
  • Dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea CSNIDAN.RO cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
  • Dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre CSNIDAN.RO a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea / completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

Copyright © 1997– CLUB SPORTIV NIDAN FOCSANI

CSNIDAN.ro foloseste cookie-uri pentru imbunatarire experientei dumneavoastra pe site-ul nostru iar continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.

Detalii