Regulament

REGULAMENTUL de ordine interioara a

CLUBULUI SPORTIV NIDAN

 

 1. Prezentul regulament este elaborat in baza statutului si este stabilit pentru desfasurarea normala a activitatilor clubului si membrilor sai, pentru ocrotirea sanatatii lor, precum si in scopul respectarii ordinii, disciplinei si curateniei in spatiile clubului.
 2. Cunoasterea, insusirea si respectarea statutului si a prezentului regulament de ordine interioara al clubului este obligatorie pentru toti membrii sai. Prin cererea de inscriere in club si in urma aprobarii membrii clubului se obliga sa respecte statutul si  regulamentul de ordine interioara, dandu-si si acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului nr. 2016.679/UE( GDPR).
 3. Programul clubului:
  Luni - Vineri intre oerle 20 – 22Sambata intre orele 09 -12:00. Acesta poate fi modificat, fiind adus la cunostinta membrilor.  In afara orelor de program accesul in incinta salii de antrenament sau alte spatii este  interzis.
 1. Plata cotizatiei lunare se realizeaza de catre membrii clubului  pana la data de 10 , avand dreptul sa solicite chitanta. Cotizatiile pot fi platite si direct in contul clubului. Cuantumul cotizatiei  este afisat  pe site si adus la cunotinta membrilor.
 2. Neplata cotizatei de membru mai mult de trei luni duce la exluderea acestuia din club. Pentru membrii sportivi care participa la antrenamente si alte activitati  oficiale taxa de membru este inclusa in cotizatia lunara. O noua inscriere in club sa va putea face numai in urma achitarii unei taxei de 200 de lei reprezentand o sanctiune  de natura civila .
 3. Pentru a beneficia de reducerea cotizatiei sportivii avansați cu cel puțin 12 luni vechime se obligă să încheie  un contract de activitate sportiva și sa participe la cel putin 2 competiții oficiale . 
 4. Membrii sportivi ai clubului sunt obligati  sa prezinte periodic adeverinta medicala  din care sa rezulte ca sunt sanatosi din punct de vedere clinic, eliberata de un medic de medicina sportiva sau alt specialist numit in conditiile legii si sa utilizeze echipamentul de protectie pentru a evita accidentarile. In mod contrar  isi asuma raspunderea civila si/sau penala ce ar putea izvori din vatamarile corporale provocate.
 5. In cazul deteriorarii cu intentie a echipamentului sportiv sau al altui bun  al clubului persoana in cauza se obliga sa achite toate cheltuielile materiale pentru acoperirea prejudiciului produs.
 6. Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru lucrurile personale uitate in vestiar, precum si pentru obiectele de pret care nu au fost lasate in grija administratorului.  Membrii clubului sunt sfatutiti sa nu isi le lase in garderoba personala  bunurile de valoare ci predate administratorului clubului pana la terminmarea atrenamentului.( antrenor, instructor)
 7. Accesul este interzis in incinta clubului in urmatoarele situatii:

• Persoanelor aflate sub influenta alcoolului, drogurilor ori a altor subsante cu efecte halucinogene sau efecte anabolizante;
• Folosirea unui limbaj obscen, necuviincios, gesturi indecente, violente, cat si un comportament care sa prejudicieze buna imagine a clubului;
• Nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor;
• Savarsirea de fapte contrare bunelor moravuri, civile generatioare de prejudicii sau penale.
• nerespactarea normelor cu privire la masurile anti COVID sau alte boli transmisibile pe calea aerului sau contact direct.

 1. Toti membrii clubului vor fi tratati in mod egal, fara discriminari de natura etnica, religioasa, apartenta la un grup politic sau sex.
 2. Toti membrii clubului au dreptul sa foloseasca baza materiala si vor beneficia de instruire si pregatire din partea antrenorilor si instructorilor calificati.
 3. Orice membru se poate retrage din club oricand, instiintand in mod oficial președintele clubului.
 4. Membrii clubului sunt obligati sa nu aduca atingere imaginii clubului, personalitatii, demnitatii   membrilor sai.
 5. Le este interzis membrilor sportivi sa se antreneze la alte cluburi pe aceeasi ramura de sport fără acordul expres al președintelui.
 6. Le este interzis membrilor clubului sa posteze in mediul online poze sau imagini video din timpul antrenamentelor fara acordul prealabil al antrenaorului, instructorului .
 7. Orice incalcare cu intentie a statutului clubului si prezentului regulament atrage raspunderea administrativa, civila si/sau penala dupa caz si excluderea din club .
 8. Prezentul Regulament va fi afisat pe site-ul clubului cat si in spatiile in care membrii clubului isi desfasoara activitatea.

 


Acest Regulament de ordine interioara a fost realizat de catre Danut Plesa-Plugaru , fiind supus Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor.

 

Presedinte

Plesa-Plugaru Danut

semnatura+stampila_club

Copyright © 1997– CLUB SPORTIV NIDAN FOCSANI

CSNIDAN.ro foloseste cookie-uri pentru imbunatarire experientei dumneavoastra pe site-ul nostru iar continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau.

Detalii